Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 10 de juliol del 2012

Dilluns

Bona nit.

El primer dia "normal" del torn cadet ja s'ha acabat. Els jugadors han realitzat el treball que s'havia planificat i ja hem començat amb les competicions.

Anant per parts, el mati s'ha realitzat un treball bastant individualitzat, repartit en dues sessions. Per una banda, un treball comú de tecnificació. Per altra banda, un entrenament personal, basat en el que els jugadors van escollir en el moment de la inscripció. Al llarg d'aquestes sessions, s'ha iniciat la competició de tirs lliures.

A la tarda, l'entrenament s'ha fet per equips, i ha consistit en aspectes més col.lectius, que s'intentaran aplicar en la competició de 5x5. Al final de la sessió, s'ha iniciat la competició de 1x1.

A la nit, després de sopar, s'ha disputat la primera jornada de la competició de 5x5, en la qual s'intenten aplicar els conceptes treballats principalment a la tarda.

Una novetat del dia és la visita d'en Paco Redondo, entrenador, que ha compartit una interessant xerrada amb als entrenadors.

Els propers dies detallarem una mica més els diferents treballs i competicions. Per ara us deixem amb algunes fotografies del dia d'avui.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada