Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 14 de juliol del 2012

La jornada del dissabte

Aquest dissabte al matí es realitzarà una sessió més curta d'entrenament, ja que no es farà entrenament de tecnificació i es passarà directament a l'entrenament personal, segona part de l'entrenament del matí.

Això ens permetrà alliberar temps per a la disputa d'algunes competicions i per al partit All-Star, amb dos equips escollits conjuntament pels jugadors i pels entrenadors. Els jugadors han votat pels entrenadors que han volgut per al partit i per als jugadors que volien que hi participin. Els entrenadors han completat la selecció.

A la tarda, per a la disputa de les finals de les competicions, s'espera que els pares i acomapnyants vinguin a les 17h, hora a la qual es disputaran els partits de 5x5 corresponents al 3er i 4rt lloc i al 5è i 6è. A continuació es jugaran les finals de Tirs Lliures, 1x1 i la final de 5x5. Es preveu el lliurament de premis a les 19h20, just abans del comiat del segon torn cap a les 19h30.

Els equips per a l'All-Star són:

  • Dirigits per Félix Bañobre i Joan Alonso: Marc Lara, Andrés Rico, Adrià Rivas, Oriol Alvarez, Damián Paez, Nicolas Hanheiser, Marc Garcia, Nicolas Catterino, Leo Calabrese i Oriol Florentin.
  • Entrenats per Albert Cullell i Adrian Flynt: Juan Toledo, Federico Alvarez, Alex Santos, Pablo Hernández, Pol Huertas, Marc Algar, Oscar González, Alejandro Paez i Marc Martí
  • El partit serà arbitrat per Franc Chavalés i Paolo Cossavella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada