Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 13 de juliol del 2012

Ja és divendres?

Doncs sí, ja som a divendres, i això vol dir que la setmana ja s'acaba. Que ràpid que ha passat!

Tal com vam avançar ahir, hi ha hagut alguns jugadors i entrenadors que han participat a un entrenament voluntari a les 6 del matí. Per altra banda, a les 7 hi ha hagut novament una trentena de jugadors.

Després d'esmorzar i de la sessió de vídeo pels jugadors que els tocava, hi ha hagut l'entrenament del matí, que ha estat un molt bon entrenament en general. Felicitem els jugadors pel seu esforç.

Al final de l'entrenament de la tarda s'han disputat els vuitens de final de la competició de 1x1, i al llarg de la sessió del matí s'han acabat de definir els finalistes de 1x1.

Us deixem algunes fotografies del dia, seran ampliades més tard. A causa de les necessitats del treball de pista, no sempre podem oferir fotografies dels entrenaments i ens limitem a les competicions, esperem que us agradin, el sol d'aquesta tarda a Solsona ens ha donat una llum força agradable.

Més tard aquesta nit trobareu en aquest bloc tota la informació per a demà: horaris previstos, agenda de les competicions de la tarda, finalistes, etc.

Actualitzat: més fotografies afegides a la 1h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada